Home/ Reviews

Browse escort reviews

Sort by: Date Escort's name City
Reviewer

  • 19-01-2017
  • Inessa
  • Istanbul
  • 10 / 10
  • 9.5 / 10
  • 10 / 10
  • orhfur
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
18-01-2017

bu kiz beni benden aldi resmen. 2 saat boyunca ben yoruldum o yorulmadi. hatun un performansi mukemmel. 200 beygir araba gibi. fizik harika zaten arka kasave memisler bomba 5-6 farkli pozisyon denedik hepsini de kaldiriyor. ajansta basarili 2saat gorusmeistedigim icin ince eleyip sik dokudum ajansta butun isteklerime aninda ve guzel bir sekilde cevap verdi. gecen bir ajansa bu kiz bu para etmez indirim yap dedim diye engel atti. adam akilli cevap veren ve kiza gore makul fiyat bicen nadir ajanslardan biri de bu. verdigim paraya gram acimadim
  • 19-01-2017
  • Mila
  • Istanbul
  • 10 / 10
  • 9.5 / 10
  • 9.5 / 10
  • Torgogo
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
18-01-2017

Mila is a young, pretty and smart student from Ukrain. Unfortunately I discovered her incredible green-hazel eyes only at the end of the meeting (which has developed in the shade). The rest of the body is tonic and yes, very young-looking. She is rather tall, well proportionate and very nice company (smart, nice girl, excellent English). I think 1 hour was too a short meeting. Very good BBJ with good eye contact. The girl is a gem and has potential. Treat her well. She says she is a panther more than a pussycat
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
18-01-2017

she is very nice and kind girl, she is active in bed, also she is talkative girl, we had good conversation, she has tiny tits but its ok for me, i like natural tits :) hope to see u again soon :) kiss xxx
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
17-01-2017

Great!
Miranda (formerly known as Istanbul) was my best meeting in the last two years.
She is such a beauty and I’m am such an old man that I can’t help from thinking that she was pretending a little bit during our intercourse.
But, after all, the way she liked my daty was.
Well I can only say that I was feeling really good... that’s all.
She really knows how to look into your eyes...
See you soon Miranda
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
18-01-2017

tertemiz bebek gibi bem beyaz bir vücüt,pembe memeler ve purussuz bir cild. kız bebek gibi güzel bide benim sevdiğim gibi ne zayıf ne şişman tam kıvamında. sbah erkenden görüştük işe gitmeden 11 cıvarında. sabah ilk müsteri olmak isterim hep kızlar biraz sakin ve daha normal oluyorlar.birlikte uyanıyoruz gune hazır. neyse kız temız guzel. servisler oral ıslak ve sonuna kadar zorluyor ıstersen elınle yonlendırebılıyorsun, oralda arada göz teması cok ıyı. ben cok azdıgım ıcın hemen cevırdım ve doggyde batlattım ılk severı. doggy ufak şaplaklargayet heyacan verıcıydı. dus ıkıncı sever ayakta denedım bıraz sonra misyoner yine doggyde bosaldık cunku doggy de memeler felan cok ıyı sallanıyor :) 3. posta gidr ayak oldu vakıt kaldımı aklamadımı derken zorladım ve cow girl ile bitirdik. bana gayet istekli ve mutlu geldi belki daha çnce 2 defa görüşmemizden belki ona davranısımdan gayet sıcak ve guzel 1.5 saat gecirdim. vucud cok ıyı yaa ,gözler felan 10 numara böyle bir kızı oral yaparken manzara deli , kız güzel bence herzman gidilir
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
17-01-2017

Kız uzun boylu ve çok tatlı bir bayan.
Gözleri çok güzel. Amatör ruhlu.
Bu da tabi çok ayrı bir renk katıyor işe.
Ben güzel vakit geçirdim. GFE takılanlar mutlaka gitsin.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
16-01-2017

hatundan kalite damliyor buraya ilk gelisiymis. ama inanilmaz bir tecrubesi var oral da ball licking de sizi kopartiyor. bu sadece test surusuyduben bu hatuna devamli giderim herhalde. cunku en sevdigim yatakta yerinde durmayan hatun sizden 2kat daha azgin hatun.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
16-01-2017

Benim için iyi deneyimdi. İstekli ve arzuluydu, güzel öpüşüyor. Görünüm güzel ve iletişimi oldukça iyi. Gögüsler doğal ve güzeller.oldukça güzel bir yarım saat geçirdim. Fırsatım olursa yine giderim
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
16-01-2017

Dün 45 dakika kaldım. Gerçekten çok güzel, gidilesi bir kişi. Beklentinizi fazlasıyla karşılayacaktır. Uzun boylu, fit. Sapsarı saçlar. Genç. Temiz. İlgili. Buradayken kaçmasın demek yerinde olur.
  • 17-01-2017
  • Margo
  • Izmir
  • 9.5 / 10
  • 9 / 10
  • 9 / 10
  • pilot
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
16-01-2017

Fotodakilerden daha zayif geldi bana.Seksi bir kiz, genc uzun boylu fit, guzel kalcali.
Mukemmel bir deneyim degildi ama guzeldi, verdiginiz paraya deger.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
17-01-2017

Tanberk e teşekkürlerimi iletiyorum kafamda şüphe vardı o güzel yorumlayınca bende Masha yı kaçırmamış oldum.
Hatunun enerjisi süper. Daha baslarken seksi danslar yapmaya basladı sarkıyla ritim tutarak işe koyuldu filan baya guzeldi. Vücut cok guzel taş gibi, suratı ise guzel degil ama seksi.
Hiç durmadi özellikle cow girl de digerleri gibi degildi hatta şaplak attınca daha da hizlandi filan baya keyifliydi. Son olarak 2. posta kolay kolay gelemedim kendi heba etti walla sonunda herseyi yaladı yuttu. Bu iş için yaratılmıs wink
Malesef bugün son günüymüş. Bir daha ki sefere kacirmayin derim...
  • 17-01-2017
  • Alexa
  • Ankara
  • 8.5 / 10
  • 1 / 10
  • 8.5 / 10
  • maxty
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Average
Anal:Yes
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
15-01-2017

Kiz normal her sey guzeldi ama ajans sikintili, fiyatlari dolar bahanesiyle ucuk artirmis. 1 saati 600'e hatta 550'ye harika kizlar varken ben sana neden 700 vereyim ki? Gitmeden dusunmek lazim. Diger ajanslar bunu yapmiyor fiyatlari sabit mesela.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
10-01-2017

Resimlerde ne görüyorsanız kız birebir aynı. Güzelliği ve tatlılığı on numara. Servisleri de gayet iyi. Otel sorunsuz, asansöre binip odaya çıkıyorsunuz doğrudan. Tek problem ingilizce pek bilmiyor, dolayısıyla hiç sohbet etme şansınız olmuyor. Sadece işine odaklanıyor.
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
16-01-2017

wow She is a fantastic beauty, really gorgeous, stunning girl. Very attractive girl nice girl Muhakkak tekrar randevu organize edeceğim ve kesinlikle daha uzun olacak.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
14-01-2017

After a long time I decided to write a review for this beautlful lady. Pelin is a real Turkish Delight. An open-minded girl who really enjoys sex and doing her best to please her guest. I will not go into details much but definitley worth visiting and enjoying her company.

Uzun bir aradan sonra tekrar yazmaya karar verdim. Pelin cok guzel ve acik goruslu bir bayan. Bu kadar yabancinin arasinda fark edilmesi zor olsa da hem sohbeti hos hem de yatakta aktif ve severek yapiyor. Seviyeli birliktelik icin mutlaka tavsiye ederim.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
16-01-2017

Genç, enerjik ve çok seksi bir kız. Çıtır kızlardan hoşlananlar için doğru tercih olacaktır. Resimlerde ne görüyorsanız daha fazlasını bulacaksınız ve genç yaşına rağmen oldukça iyi performansi. Öpüşürken dil kullanıyor ve kız arkadaş tadında sevişiyor. Oralda başarılı olmakla beraber öldürücü hamleler yapıyor ve zevkten insanı dört köşe ediyor, ağza boşalma ile nirvanayı yaşatıyor. Enerjisinden enerji alarak aklıma gelen her şeyi denedim. Genç, seksi, yıpranmamış olması bir yana kaçırılmaması gereken bir kız.
  • 17-01-2017
  • Inessa
  • Istanbul
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • cetin
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
16-01-2017

Bu hatun muazzam bir serviste bulunuyor. Böylesini gerçekten görmedim. Görsel açıdan da oldukça sağlam ama diliyle eliyle bir şeyler yapıyor vay be diyorsunuz. Kız bu işleri yalamış yutmuş beyler. Daha önce istanbul'a gelmemiş ama 50 defa buraya gelenlerden 10 kat daha tecrübeli. Benim üzüldüğüm tek nokta yarım saat kalmışolmam. benden sonra da müşterisi olduğu için süreyi uzatamadım. Ancak tekrar gidicem kafaya koydum.
See you soon baby
Kiss:With tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
16-01-2017

I visited Candy with some small hesitation.. but even after step to her room , i understood that my hesitation was reasonless!.!. But i have to note that from the first moment till last minute our energy fitted .i had not such great time since long time!!!
communicattion : She is not spoilt! she cared about me every moment.. She has good and kind attitude! Likes to talk :)
Look/appearance: her photos are real .. she has beautiful smiling face . her body was skinny. nice ass! nice silky skin! only drawback would be her "small" breasts.. but i like to suck and kiss her nice small tits
Services: she understood what i like and what i want... she herself took great pleasure from our time together!! pussy was tight and wet .. One drawback is that she makes BJ with condome
in summary: I think you will not regret to meet her!!

___
Türkçe olarak çok kısa bir özet yapayım
arkadaşlar gittiğinizde pişman olmayacağınız bir kız ... işini hakkı ile yapmaya çalışıyor, iyi niyetli! ! resimlerde ne görüyorsanız o kızla karşılacaksınız.. çok samimi güler yüzlü bir kız... kıza nezaket ve bir gentleman gibi yaklaşırsanız sizin geyşanız olur. .. detaylara girmek istemiyorum. ama puanlar gerçekçi (bu benim değerlendirmem)... memişleri biraz ufak... o yüzden "looks" kısmından 1 puan birde BJ condomla yaptığı için 1 puanda oradan kırdım.. daha ne diyim...
_____
Ajans : sanırım yeni bir ajans, ama çok anlayışlı, sabırlı ve bekletmiyor . Çok teşşekür ederim! Thanks for the Agency
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
16-01-2017

Bazen görüştüğüm kızlardan sonra hiç yorum yazmak istemem ama bir taraftan da kızın hakkı vermek, gerçekleri paylaşmak gerekir diye düşünürüm. Tiffany ile yaptığım kısa ve öz görüşmemden sonra da yine hissettiğim duygu "bu kız için güzel yorum yazmamalıyım" şeklinde oldu. Yazmak istemememin nedeni Tiffany'den müthiş keyif almamdır ama bu güzel kızın hakkını da teslim etmem gerekecek. Sonuçta buraya para kazanmaya gelmiş ve bunu hak ediyor.

En beğendiğim ajanslardan biridir bu ajans. Genç ve güzel kız getirmek konusunda son derece iyiler. Daha önce de çok kızlarını gördüm. Genelde çok beğendiğim kızlara denk geldim bunlarda. Takdir edilesi bir çalışma sergiliyorlar.

Uzun zamandır buralarda takılan, yorum yazan biriyim. Eski arkadaşlar da artık pek görünmez oldu. Ben de eskisi kadar sık gitmiyorum son zamanlarda. Bazı kızlar var 12'den vurduğum ve çok ayrı tatlar bırakan. Bu bahsettiğim kızları da daha sonra tekrar ziyaret ederim. 4-5 kız oldu özellikle bugüne kadar çok keyif aldığım, etkilendiğim. Tiffany de girer bunların arasına.

Tiffany'i anlatmaya başlayayım. Elbise giysin istemiştim, giymiş. Öyle karşıladı. Uzun boylu. 180'e yakın belki tam o kadar. Saçlar boya görüldüğü üzere. Beyaz tenli, tam bir afet. Kıvrımlı bir vücut, hatlar maşallahı var. Kalçalar harika. Göğüsler küçük, doğal, ele gelen ve tam uğraşmalık. Bayıldım.

Seks detaylarından bahseden biri değilim. Anlatmayacağım fakat Tiffany eşlik ediyor, hakkını vererek sevişiyor. Genç, güler yüzlü ve sempatik. Eminim daha önceki yorumlarımı takip edenler her zaman doğru ve isabetli yazdığımı bilirler. Demem o ki; bu kız buradayken bu kıza gidilir başkası aranmaz.
Kiss:With tongue
Blowjob:Don't know
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
16-01-2017

%100 GFE experience, she is better then the photos, she is beautiful, fresh, charming and funny. Although her English is not good but her warm personality file this gap.
Tam bir GFE, Kendisi ifotograflarindan daha guzel. Hem guzel bir karakteri hemde eglenceli bir kisligii var, ingilizcesi iyi degil ama kendisinin sicakligindan dolayi bir onemi kalmiyor. Hersey bir yana boyle bir guzellikle keyifli bir vakit priceless.
  • 16-01-2017
  • Alys
  • Istanbul
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • Batur
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
15-01-2017

Mukemmel , super performans , kibar, nazik , guleryuzlu , her erkeği mutlu edecek bir harika kız . Hiç pişman olmazsınız , tavsiye ediyorum .....
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
15-01-2017

yurt dısından dün sabah geldim ve hemn bu esmer güzele saldırdım gib oldu :)Türkiyede ilk defa geldiğini zannediyorum gelse hatırlardım,Güzel bir kızda Anal opsiyonu olunca hic teedddüt etmeden denemek istedim ,kız cok keyıflı komık hemde ne yaptıgını iyi biliyor süper bir servis veriyor.cok hem kukusu ve poposu fena sıkı . deli gibi her seyi hıssedıyorusnuz. oral seks te dılını cok ıyı kullanıyor .tam 2 saat butun azgılımı almaya yettı 3 defa bosaldım 4 cuyu bosalamadım artık elıyle hand job la onuda halledettık. doggy dekı manzara fena kuku estetıgı denen bısey var sonucta . kız servıslerı cok ıyı ve cok ısteklı. pişman olmassasınız gıdın anal opsıyonu tabıkıı ++++
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
15-01-2017

Gencecik taptaze lolita bir kız.Vücudu çok diri.Kıvrımları çok hoş bir hatun.Gögüsleri diri,kalçalar dolgun cilt pürüzsüz ve yumuşacık.Çok hoş bir kokusu var.Hijyenine dikkat ediyor.Amatör gibi görünüyordu ilk başta ama şahane bir servisi var.İşinde baya hünerli birisiymiş bunu anladım.Gerçekten çok genç.19 yaşımdayım dedi bana o yaşlarda bencede.Çok iyi iletişim kuruyor karşısındaki ile.Dirty talk işinde aşmış.Doggy esnasında görüntüsü çok güzel.Göz temasını sürekli kuruyor,bu da benim en önem verdiğim şeylerin başında geliyor.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
15-01-2017

Uzun süredir takip ediyordum. İstanbula geldiğini görünce hemen yazdım buluşma ayarlamak için. Uygun saati ve tarihi ayarladık ve yanına gittim. Seksi mini etekli bir elbiseyle karşıladı beni. Çok güzel vücutlu , çok güzel yüzlü , çok güzel gözlü. Onu diğer kızlardan ayıran özelliği iletişimi çok iyi sevgili gibi öpüşmesi ve sekste çok istekli oluşu.Resimlerde gördüğünüzle tanışacaksınız. Sizi çok güzel karşılıyor ve mutlu etmek için elinden geleni yapıyor..Kesinlikle zamanı sorun edenlerden değil en yakın zamanda tekrar buluşacağım.Doggy pozisyonunda görüntüsü mükemmel kesinlikle tavsiye ederim.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
06-01-2017

She looks better than photos ,very kind. abd very cute girl

She makes you feel comfortable , amazing lady. very beautiful and sexy and has a body of a real goddess.

She has class and she is very friendly. I immediately felt beautiful with her. . lovely, gorgeous..has it all.. I love her :)

i will see her again and again..when i will come İstanbul saturdaynigt ) thanks alot for everting
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
15-01-2017

It was so nice to see Alina again in Istanbul.. Actually the taste of her sexy body with nice boobs was in my mind since past time. I knew Alina from my past experience with her so I had no suprize about her. Besides this time the meeting was much better as she welcomed with sexiest lingerie and stockings and lovely erotic smile on her face love And her curves especially her boobs made my hormons working faster and I immediately start to lick every inch of her body.. She was so welcoming and seemed very much enjoying it as she mourns so sexy while I do all. Then the best part came as she started to give really good blow job which was one of the best in my recent ones. Besides she is really GFE as you can notice that she has always nice and sexy smile on her face. Thanks Alina.
Harika gözler, tatlı bir yüz,seksi bir kalça, güzel muamele ve keyifli saatler özetle Alina ile geçirilen zaman..
  • 15-01-2017
  • Taya
  • Istanbul
  • 9.5 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • cetin
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
15-01-2017

yorumlara guvenip uzun sure ayarladim. 2 saat takildim hatunla. kizin gercekten manlen gibi vucudu var amazon nehri gibi hatun hem egzotik hem uzun isini severek yapanlardan. parasinin karsiligini veriyor. 2 saat icerisinde her pozisyonu denedik gikini cikarmadi son postayi da dusta attim efsane oldu. hatunun kendisi de islaniyor. mevzuya kendini veriyor yani. kaliteli bi hatun bir daha gelirse bir daha giderim
  • 15-01-2017
  • Inessa
  • Istanbul
  • 9.5 / 10
  • 9.5 / 10
  • 9.5 / 10
  • ameno
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
15-01-2017

hatunda inanilmaz bir vucut ve tecrube var. kiz yatakta yilan gibi adeta gogusler got sahane tam bir sarisin bomba hatun. ozel yetenekleri var desek yalan olmaz. bu hatunda gordugum muameleyi diger hatunlarda gormedim. bu sitede cok farkli hatunlarla takiliyoruz. her biri birbirinden yetenekli ve bu hatun onlar icerisinde ust siralarda yer alir. kesinlikle tavsiye ederim
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
15-01-2017

İyi akşamlar herkese, tüm kızların içinden , ben düşünmeden seçtim onu , çunku resimi gerçek, iyi yorumları var . Geldim , güleryüzle karşıladı , çok kibar bir kız , yüzerinde seksi iç çamaşırı vardı, topuklu ayakkabı, kendimi onun yanında sevdıgım kız arkadaşim yanımda gibiymiş hissettim , benimle çok nazikti , bana relax massajı yaptı, çok hoş bir zaman geçirdim , herkese tavsiyem bu kız, kesinlikle, pişman olmayacaksınız
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
14-01-2017

Kizlari bilmem bilemem çünkü ajans cok ilgisiz mesajlara gec dönüyor ... daha da önemlisi saygısız ukala küstah... bu yuzden bu ajansin kizlariyla bulusamadim
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
14-01-2017

Bu güzelliği görme şansı yakalamış birisi olarak yorumumu paylaşmak istedim. Eliza'yı kısaca tarif edeyim tatlı bir yüz, dolgun dudaklar, tadında göğüsler ve inanılmaz kalçalar evet dövme ile harika bir uyum yakalamış dolgun ve sıkı kalçası ile bir erkeğe her türlü fanteziyi yapabilir. Bu güzellik karşısında bir çok pozisyonu kalça manzaralı yaptım, önümde eğilince ortaya çıkan eşsiz manzarayı bir çok farklı açıdan izledim. Gerçekten anlatılmaz ve yaşanır bir durum. O yüzden İstanbul'un bu en harika kalçasını ayrılmadan önce tekrar görmem gerekiyor.
Thx Sweetie
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
14-01-2017

Kiz cok guzel, sicakkanli ve temiz. Odaya girdiginiz anda karsilastiginiz güzellik karsisinda sakin olamiyorsunuz ancak sizi rahatlatmak adina herseyi yapiyor. Sexin her aninda aktif ve sizinle beraber ayni ani sizin gibi tutkuyla yasiyor. GFE arayanlar kacirmasin.

She is beautiful like a goddess, kind and passionate. I had an hour experience wishing to extend it more. She lives the moment with you which makes her one of the best choices for GFE. It was a pleasure to meet you dear
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
14-10-2016

Odilia is absolutely beautiful, cute, fantastic lady who can satisfy as both GFE and PSE. She is very active and really enjoys giving and receiving pleasure with full services. ❤️
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
14-01-2017

Çok tatlı ve memnun etmeye çalışan bir kız. Kapris yok, insan olursanız kızın yapmayacağı şey yok. Ayrıca cidden çok güzel bir götü var ama çok sert penetrasyona gelemiyor. BJ 10 numara, DT var. Melek gibi kız. Tam GFE diyebiliriz.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
05-01-2017

One of the best experience I have ever had.. She was gorgeous, active, communicative. Her services are awesome, didnt stop mooning for a second, she enjoyes it to. Definitely cant explain the BJ, too, soo deep and wet. The only thing I dont like was the silicone, but I already knew that before the meeing. Thank you baby, kisses, your sex machine :)

Silikon gögüsler haric kız mükemmel, servisler muazzam. Hic cekinmiyor, surekli kıvır kıvır, zevk alarak devam ediyor, tavsiye edilir...
Kiss:Without tongue
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
09-01-2017

Very nice girl trying her best to keep you happy. Slim with model looks. Beautiful face and around 1.80 with heels. Did not have too much time so just a quick meeting.

Arkadaşlar Türkçe de birkaç kelime yazayım. Kız gerçek ten çok güzel. Özellikle de ince sevenler için harika. Yüzü de oldukça güzel. Gel gelelim krşmda bir cnsz beden vardı. Mekanik, hrktsz, öpşm yok. Tka fişi bitir işi ve yürü git mantığı. Eğer güzel kız bir göreyim diye takntnz yoksa uzk drun derim.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
12-01-2017

She is a good looking girl. She is a typical eastern girl even though she is from Moscow. Brunette and white skin.Perfect sexy and long legs. She is so smart and not a kid. She looks like a priencess and bride of rich clan family. She is very friendly and know what you want. Her first time in Turkey. Be a gentleman, she will make u happy. Very sexy view in doggy. She has a fantastic and icredible average body.

Beyler, kız uzun boylu asil bir kız. Gözler saçlar ve fizik çok düzgün. Hanımağa dizinsinde melek yüzlü gelini oynayacak özellikte bir kız. Çok büyük bir beklentiyle gitmeyin ama doğal ve sade bir güzelliği var. Şahsen ben duru güzelliği olan anadolu kızlarını severim. Beyaz ten siyah saç. Olgun bir karakteri var aynı zamanda sıcak kanlı. Sürekli gülümsüyor. En çok dikkatimi çeken düzgün be uzun bacaklarıydı. Karı kalite anlayacağınız. Ama sarışın renkli gözlü veya çok skinny arayışınız varsa sizi tatmin etmeyebilir. Bu kız at gibi kız tabirine uygun bir kız. Çok iri yarıda değil ayakları vucudu ve elleri gayet orantılı. Hatunun vajinası ve poposu gayet estetik. Saçlarını açınca çok daha güzel oldu. Kirlenmesinden korkuyor ama yine de açtı saolsun. Gerçekten bu kızla yatakta sanki aşiret dizisindeki gelin rolündeki kızla yatıyor gibi hissediyorsunız. Güzel bir tecrübeydi.

Thank you mu dear. Stay with ozzybabe :)
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
13-01-2017

oda temiz ve tertipli, havlu mevcuttu. Karşılama güler yüzlü ve sexi iç çamaşırlarıyla.. ama harbi sexi!! )) ingilzcesi gayet iyi, zaten hep gülüyor. Neşeli bir hatun. Vücudu, kokusu mükemmel. Servislerine gelince. BJ başarılı, pozisyon sıkıntısı yok ve manzara zaten mükemmel. bu hatun beni çok etkiledi. Burada 10-15 hatuna gittim ama hepsine yorum yazmadım. hayal kırıklıkları oldu tabiki de. Ama sonra tecrübe kazanıyor insan zamanla )) Scarlet tam benim istediğim hatundu. Bir saaatin sonunda +2 saat daha kalmak istedim ama meşguldu malaesef (( +1 saat daha kalıp gittim. Dediğine göre onu ziyaret edenler hep gelip onu görenlermiş ki bende o tayfaya katıldım kesinlikle! Çok tatlı ve sexi! Belki benim elektrik tuttu bilmiyorum ama gidipte hatuna iyi davranıp, vücudunu görüp, yataktaki halinden sonra memnuniyetsiz ayrılan yoktur bence. Gitmeden bir iki kez daha kesin gideceğim.
see you soon sweetblack )))
Kiss:Without tongue
Blowjob:With condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
14-01-2017

Resimdeki kız. Güzel ve taze bir vücudu var. Gelgelelim oralı kondomla yapıyor. Öpüşmek ve sevişmek konusunda da pasif. Açıkcası biraz indirim yapmışlardı bu sebeple cazip geldi ama 100 daha verip bilindik birine gitmekte fayda var.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
13-01-2017

Herkese Merhaba,

Öncelikle yorum yazıp bu bayan arkadaşımızı kimseyle paylaşmak istemiyordum ama yorum yapmamak haksızlık olur dedim. Resim gerçek hatta çok daha güzel resimlerdekinden. saatimiz dolana kadar her konuda yardımcı olmak istedi ve memnun edebilmek için elinden geleni yapıyor. Kesinlikle tavsiye ederim ve gitmeden kendisi ile tekrar görüşeceğim. Bayan arkadaş ingilizce bilmiyor fakat bilmesine gerek yok translate aracılığı ile anlaştık desem daha doğru olur. Ajans ilgili davranıyor.
Niki thank you for everything...
  • 14-01-2017
  • Taya
  • Istanbul
  • 10 / 10
  • 9.5 / 10
  • 10 / 10
  • gungor
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
13-01-2017

hatunun harika bir vücudu var. bacak boyu oldukça iyi. tam bacak omuza yapmalık hatun cim yapmam diye düşünüyordum ekstra olduğu için ama oral esnasında dayanamadım parası neyse veririz aq diye boşaldım. Hatun çok sağlam oral yapıyor haliyle saldım bende. Kızın ingilizce iyi anlaşabiliyoruz. Göt göğüs nicki minaj değil tabi ama 0 beden vücuda göre iyi. Mıncıklanabiliyor şaplak attı mı kemiğe vurur gibi olmuyor. Kısacası Hatun başarılı beyler
  • 14-01-2017
  • KRIS
  • Istanbul
  • 10 / 10
  • 9 / 10
  • 8.5 / 10
  • joe
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
13-01-2017

Hi,

Sorry first commenter but she has very, very petite, perky tits.
No way they are "dolgun". She's an A-cup on the small side.
Absolutely tiny, perky tits. She doesn't hide them either.
Very sexy, but very small. No problem for me, I love perky.

She's an 11/10 the way she looks, and is easy to fuck with a light mood. That's the really good news.
She's clean, and she'll kiss you with her giant lips, make you kiss her, and so forth. Absolutely fantastic.

But... she uses her phone liberally during the session, which is not silent at all,
and the BJ is novice level (too much suction, not enough depth). She doesn't enjoy roughness.
She doesn't speak nor understand English, at all. She didn't have any lubricant.

Drop dead gorgeous girl with a tight snatch, hard ass, amazing lips and hands.
I honestly recommend you visit her if you're looking for high quality, student-escort pussy.

I would go again even though communication is hard. She is as hot as they get in this world.
Also, agency is fast and easy, no trouble there.
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
12-01-2017

Arkadaşlar Aleksa fotoğraflardan çok çok daha güzel bir kız...Odadan ilk içeri girdiğinizde sizi okadar sıcak ve güleryüzlü karşılıyorki iyiki gelmişim diyorsunuz.Temizlik ve oda düzeni mükemmeldi. Olaya geçersek sevişme öpüşme çok iyi ... kız gerçekten kız arkadaşınızmış gibi davranıyor.Sex sırasında ise hiçbir pozisyona itiraz etmiyor ve uyumlu bir şekilde devam ediyor.Ben çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
13-01-2017

Genç, enerjik ve yıpranmamış körpecik kızları seviyorum. Onlarla birlikte olmak genç hissetmek için çok geçerli bir sebep. Amanda ile yanyana gelmek bile büyük bir mutluluk kaynağı ki görüşmede neler yaptığımıza ben bile inanamadım. Giyimi, kokusu, yaklaşımı ile beni beden aldı. Çılgın bir yapısı var müziği de açmış yerinde duramıyordu beni de dans ettirmeye kalktı falan, dedim dur ben duşa gireyim, arkamdan geldi.

İlk süpriz burada yaşandı, göğüsleri çok güzel. Boyutu duruşu sertliği çok iyi tamam dedim seanslardan biri göğüslere. Hemen duşu bitirip, oralla başladık. Kızın yüzü aşırı güzel değil, normal zaten yüzü de güzel olsa off ooff ama o kalın dudakları ıslak dtli hızlı blowjobda inanılmaz güzel duruyor, bırak dedim bırakmadı bırak dedim bırakmadı bir 10-15 dk oral sürünce ilk seansı oralla tamamladık. Seks konusunda da her yola gelen, pseye oynayacak yapıda bir kız, bu dudaklar göğüs ve çılgınlıkla gfeden ziyade pse derim ben. Anal da yapıyormuş ama ben yapmadım, yaşadıklarım şimdilik fazlasıyla yetti de arttı. Bir kez daha sadece anal için gidebilirim
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
06-01-2017

Dort dortluk bir hatun, mukemmel bir vucut ve hossohbet. Baya aktif ve elinden gelen herseyi yapiyor memnun etmek icin. Kesinlikle son zamanlarda denedigim en iyi hatundu.

Best experience ever with a lovely, beautiful and sexy lady. Unfortunately, had that chance for only 2 hours. Missed her hot figure already.

P.S. Told you that i don't speak much ;)

Медвежонок )))
Escort Answer:
Thank you native medvozhonok :*** u maid me smile again :)
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
12-01-2017

Ajansla anlaşıp otele geldim ajans oldukça hızlı bi soruya yarım saatte cevap verenlerden değil. 5 dk içinde bütün sorulara cevap alıp işi bağlayabiliyorsunuz. otel bostancı da. Hatuna gelince benle hemen hemen aynı boyda ben 182'yim fizik mükemmel. Bence gitti mi böylelerine gitmek lazım. çünkü malumunuz odur ki bizim memlekette böyle hatun bulmak güç. Kız tam ithal elma gibi parlıyor. Fiziği gibi servislerde oldukça iyi. DT ye biraz zorladım başarılı dönüş aldım. Anal bende yok ama normal sex de oldukça başarılı bir hatun. Baya aktif tek taraflı ilişki yaşamıyorsunuz. Tavsiye edilir
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Not that girl
12-01-2017

Aman diyim gitmeyin. Ben böyle kıllı ve kuyu gibi bir am görmedim. Midem bulandığı için 1 kere yapıp çıktım. Anal diye anlaşmıştık onu da yapmadı. Tam bir hayalkırıklığı
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
13-01-2017

Herkese merhaba, tesadüfen siteye girdim ve birde ne göreyim uzun bir aradan sonra kızımız tekrar Ankara'da. Ajans ve otel zaten bilindik. Hiç bir sıkıntı yok. Hemen ayarlamayı yapıp, otele gittim. Uzun bi zaman gelmeyince dinlenmiş gördüm, daha da güzelleşmiş. Neyse lafı uzatmayım. Kızımız fotograflardan daha doğal ve güzel. Gencecik çıtı pıtı biri. Güzel bir karşılamadan sonra hemen sevişmeye başladık. bir önceki yorumumdan farklı brşey yoktu. Gayet tatmin edici ve güzel 2 saat yaşadım. Kesinlikle gidin ve bu kızı deneyimleyin derim. Aşık olmazsanızda iyidirlove
Ana, as always, u are my favorite and thanks for this lovely moment. Your Yanni..
  • 13-01-2017
  • Dasha
  • Ankara
  • 9.5 / 10
  • 9.5 / 10
  • 10 / 10
  • Aliser
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
13-01-2017

She is really beautiful blonde girl. Good service with smily face. Clean and polite. Agency helpfull quick. Naturaal tits. Make up good. Smells good. thank you.
  • 13-01-2017
  • Liza
  • Istanbul
  • 9 / 10
  • 10 / 10
  • 3.5 / 10
  • Hershel
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
11-01-2017

She is very energetic Ukranian girl. Her body is clean, natural and really good. Kissing is good, BJ is good but I've had better BJ's. Anal Sex is good, regular sex is good. We tried different positions. She does everything you want to do. Overall it was a good experience. The only downside for me is the communication. To be able to communicate is a really important part of these meetings in my opinion. I am not saying we should discuss English literature but at least we should be able to talk about everyday life. Anyway, I'm still happy that I've met Liza.
Thanks.

Reviews of escort

 

Back to Top